W A T E R T O R E N A A L S M E E R
MET SINGER LEMANS (hiernaast)
Piëzografie, 50 x 70. € 125,-. Oplage 250. Gesigneerd en genummerd.
Prijs ruim ingelijst in lijst, zilver of zwart, lijstformaat 60 x 80, inclusief passepartout met extra kaderrand: € 265,- De prent is desgewenst ook aanzienlijk groter, met Frans passepartout te verkrijgen.
Prijs inclusief BTW, exclusief verzending.

WATERTOREN AALSMEER LANGWERPIG
Architect: H. SANGSTER.
Piëzografie, 60 x 160. Oplage 250. Gesigneerd en genummerd. Prijs op aanvraag.
Wordt ruim ingelijst in lijst, zilver of zwart, formaat inclusief passepartout met extra kaderrand.
De watertoren van Aalsmeer is een van de mooiste Art Deco voorbeelden van ons land, en zeker de meest ge(s)laagde watertoren. De ligging, beeldbepalend aan de oever van de Westeinderplassen, is schitterend. Het fundament van de toren is rechthoekig, neigend naar een achtkant, veroorzaakt door de afgeschuinde hoeken. Het metselwerk is dienend en ingehouden op de achtergrond gehouden, het beton is gebruikt als een gegroeide, monumentale omgording, eindigend in een trans, afgewerkt met een piramide-vormig koperen dak. Hoewel het gebouw indrukwekkend en robuust is, zijn het de verspringen, de details en het ritme ervan, die het karakter bepalen. Op gezette tijden is de lyrisch ogende toren open voor publiek.
WATERTOREN AALSMEER
Piëzografie, 60 x 80. €175,-. Oplage 250. Gesigneerd en genummerd.
Prijs ruim ingelijst in lijst, zilver of zwart, lijstformaat 70 x 90, inclusief passepartout met extra kaderrand: € 275,- De prent is desgewenst ook aanzienlijk groter, met Frans passepartout te verkrijgen.
Prijs inclusief BTW, exclusief verzending.