Verzamelaar zoekt contact met bezitter van misdruk postzegelboekje "Transport over water" om te ruilen. De misdruk herkent u aan de gaatloze perforatie tussen de zegel van 45 en 55 email h.l.m.hermans@rug.nl
DAGKOERS: xxx,xx euro
AANVANGKOERS: dec 2006: 26,78 euro
LAAGSTE KOERS maart 2007: 2,13 euro
N.B.: Afgebeeld is de Rode Rap van 10 cent. Deze zegel is een facsimilé. De echte Rode Rap heeft een frankeerwaarde van 25 cent, maar is zo zeldzaam dat abeeldingen ervan ontbreken. Reproductie van de 25 cents Rode Rap is overigens uitdrukkelijk verboden. (Postwet art. 32B.)
DE RODE RAP ( postfris, kamtanding ) Uitgave 2004 Oplage onbekend. Kostbaarste zegel uit het Postzegelalbum van Joost Veerkamp, zeer zeldzaam. Nog zeldzamer: de gestempelde Rode Rap van 25 cent. Afgebeeld is de 10 cents versie, die in blauw werd uitgegeven met de legendarische uitgever Thomas Rap (30-9-1933 – 27-7-1999) De Blauwe Rap heeft een waarde van 1 euro. De cataloguswaarde van de Rode Rap wisselt. Uitsluitend te koop tegen de vermelde koers. Vermeld bij uw bestelling altijd de datum waarop de koers door u werd aangetroffen. Email deze informatie of doe dit schriftelijk. Maak pas het verschuldigde bedrag over nadat uw order werd bevestigd. email: postkantoor@veerkamp.nl postadres: Voorweg 7, 2103 SP Heemstede. NB: U mag slechts een enkele Rap per album aanschaffen, zie voor instructies ook het inlegblad van supplement 15.
Jan 2009, Laatste nieuws: de handel in de Rode Rapzegel is stilgelegd wegens exorbitante prijsstijging. Het aanbod was al gering, en uiteindelijk nihil. Dit betekent dat de Rode Rap niet meer op de postzegelbeurs verkrijgbaar is. Voor een Rode Rap wende men zich tot de collega-filatelist, eventueel met een oproep via deze site.
DE TOEZICHTHOUDER