F O E D R A L E N EN A L B U M O M S L A G E N
1. Nieuwe, handgemaakte, verbeterde (met ruimte voor de boekschroeven) foedraal voor het postzegelalbum. Prijs 38,50. Met zilver- of goudbedrukking, naar keuze.
2. Dubbelfoedraal, voor twee postzegelalbums. Zie afbeelding. Prijs 55,- Met zilver- of goudbedrukking, naar keuze.
3. Handgemaakt nieuw albumomslag voor het Postzegelalbum van Joost Veerkamp. Prijs 37,50 Met zilver- of goudbedrukking, naar keuze.
RECHTS: Foedraal voor de uitgave "Een tempel voor Hugo de Groot", met de hand gemaakt, gevoerd, en voorzien van een zilveren voorplatstempel. Ze zijn bedoeld voor de bezitters van de dag-, nacht- en schemeringversie, en bieden derhalve ruimte aan drie boeken. Mocht u echter één enkel exemplaar bezitten dan kan daar ook een foedraal voor worden gemaakt. Het foedraal ontvangt u tegen kostprijs. Het drie-boeks foedraal komt op € 65,- en het enkelboek foedraal op € 48,-. Stuur altijd eerst even een mail vóór u bestelt. (Prijzen incl. 6% BTW en verzending).
Ook voor andere uitgaven zullen drie-boeks foedralen worden gemaakt: met name voor het trio: V-boek, Os op de Klokketoren en Gebroken lichtval. Meer informatie vindt u te zijner tijd op deze pagina.
NB: Daar de foedralen op een nieuwe, zelf ontwikkelde wijze zonder overslagen of ontsierende verdubbelingen van het linnen worden gemaakt, is het misschien zinvol een offerte aan te vragen voor deze unieke bescherming van uw eigen boeken.i https://ligneclairehaarlem.wordpress.com/w) postzegelalbumfoedraal, dan hoor ik ook dat graag van u.