A L B E R D I N K T H I J M
Voormalige R.K. H.B.S. HILVERSUM van architect Nico Andriessen, een tijdgenoot en volger van Dudok. Het zwarte pannendak werd lichter gemaakt, zodat de slagschaduw van de schoorsteen beter afsteekt. De belendende bebouwing en bomen werden geschrapt, op de boom rechts na. Deze werd om compositorische reden op de rijweg geplaatst. In werkelijkheid ligt de school aan een drukke doorgaande weg. Op de achtergrond is de toren van de St. Vituskerk zichtbaar. De gekozen hoek laat het ritme van de kopse dakvlakken zien. Papierformaat 60 x 80, oplage 250, gesigneerd en genummerd.
Prijs losse prent: € 175,-. Deze prent kan ook deelmaken van het Hilversumportfolio, en is dan goedkoper. De prent vervangt dan een andere prent uit het portfolio.
Prijs ruim ingelijst in lijst, zilver of zwart, formaat 70 x 90, inclusief passepartout met extra kaderrand: € 275,- . Of, krapper ingelijst, formaat 60 x 80, compleet: € 265,- . De prent is desgewenst ook aanzienlijk groter, met Frans passepartout te verkrijgen.
Prijs inclusief BTW, exclusief verzending.