S A N A T O R I U M Z O N N E S T R A A L
LANG De tekening laat de kenmerkende zuidgevel van het hoofdgebouw zien, waaraan het sanatorium zijn bijnaam ‘schip op de heide’ dankt. In de loop der jaren rukte het bos op, de bomen staan tegenwoordig op enkele meters van de gevel: van een onbelemmerd zicht is geen sprake meer. Zonnestraal ligt aan de westrand van Hilversum en is een bezoek meer dan waard. Het besneeuwde heideveld benadrukt de ijlheid en de lichte tint van het gebouw. Te verkrijgen in twee formaten: de lange versie is onze favoriet:
Piëzografie, oplage 250, gesigneerd en genummerd. Lijstformaat 160 x 60, met passepartout, inclusief extra kaderrand: 545,- euro compleet, zwart aluminium lijst, of zilver.
Losse prent: 375,-.
Prijs inclusief BTW.
Overigens zijn de bomen aan weerszijden verdwenen in de lange variant, waardoor de prent nog verstilder is geworden.
S A N A T O R I U M Z O N N E S T R A A L
Dit is de prent in zijn oervorm. Echte zeefdruk, gedrukt door Bernard Ruijgrok. Maakt deel uit van de Hilversum-serie. Formaat 60 x 80 Oplage 250, genummerd en gesigneerd. Prijs: 175,- euro.
Prijs ruim ingelijst in lijst, zilver of zwart, formaat 70 x 90, inclusief passepartout met extra kaderrand: € 275,- Of, krapper ingelijst, formaat 60 x 80, compleet: € 265,- . De prent is desgewenst ook aanzienlijk groter, met Frans passepartout te verkrijgen.
Prijs inclusief BTW, exclusief verzending.